Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

 

Αντικαταβολή

Ο απλούστερος τρόπος εξόφλησης. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό κατά την παράδοση στην εταιρεία courier.

 

Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, προεξοφλώντας την παραγγελία σας στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός λογαριασμού: 194/347990-03

IΒΑΝ: GR7301101940000019434799003

Δικαιούχος: Παμπούκης Γεώργιος

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@myqueenfashion.gr.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 49 ευρώ.

Για παραγγελίες μέχρι 49 ευρώ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,50 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail που σας δίνει τον κωδικό αποστολής με τη Γενική Ταχυδρομική ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από το on-line σύστημα της εταιρείας courier.

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας courier Γενική Ταχυδρομική.
  1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
  3. Με την επιστροφή αποκτάτε το δικαίωμα αλλαγής με άλλο προϊόν ίσης αξίας ή πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.
  4. Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία.